Блог

Європротокол. Що потр...

Європротокол. Що потр...

1. Европротокол являє собою те саме повідомлення про ДТП, однак складене на іншому бланку, форма якого затверджується МТСБУ. При цьому присутність поліції в даному випадку не є обов’язковою. 2. Такого типу протоколу учасники ДТП можуть скласти самостійно без сторонньої допомоги і, при від..

$0.00

ДТП під час ожеледиці....

ДТП під час ожеледиці....

На думку поліції завжди винен саме водій, так як він нібито не виконав вимоги п.10.1 ПДР і п.12.1 ПДР, які зобов’язують водія перед початком руху переконатися, що він не створить небезпеку іншим учасникам руху, а також вибирати швидкість, яка відповідає дорожній обстановці. Тому ..

$0.00

Збив і поїхав з місця ...

Збив і поїхав з місця ...

За статистикою за один рік відбувається понад 2000 ДТП, в яких водій тікає з місця ДТП. Що в такому випадку робити потерпілим? Незалежно від наявності на місці аварії винуватця, потрібно викликати поліцію і оформити ДТП. Крім того, обов’язковим пунктом є медична допомога..

$0.00

На авто впала бурульк...

На авто впала бурульк...

Падіння на автомобіль всіляких предметів явище часте, особливо взимку. Місць для паркінгу мало, залишив машину біля будинку, а забираєш вже з пом’ятим дахом або розбитими шибками. Більше 80% водіїв і автовласників засмучено розповідають про подію знайомим і ремонтують авто за ..

$0.00

Що робити, якщо потрап...

Що робити, якщо потрап...

Перше, що необхідно зробити, це викликати поліцію і викликати швидку допомогу, якщо є потерпілі. Далі, що потрібно, це не пересувати автомобілі, пошкоджены деталы та уламки від машин, які валяються на дорозі теж не прибирати і не відсувати в бік. Виставити знак аварі..

$0.00

Як отримати страховку...

Як отримати страховку...

Першочергово постраждалим слід повідомити страхову компанію винних учасників про подію. Як зобов’язання, так і дедлайн для такого повідомлення для потерпілих не закріплений. Однак Автоюрист радить все ж підготувати окремий документ про ДТП. Одночасно з повідомленням про ДТП в..

$0.00

Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)